{{Message}}
  • Bezorging

    Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Hier leest u meer over wanneer en hoe wij uw pakket bij u afleveren.

    Lees meer
Als klant van Mediq ontvangt u uw hulpmiddelen vanuit ons nieuwe Fulfillment Center in Bleiswijk. 

Wat verandert er voor u

Uw hulpmiddelen worden verzameld en zoveel als mogelijk in één doos ingepakt. Deze doos wordt op de juiste hoogte gevouwen en gesloten zodat er zo min mogelijk opvulmateriaal nodig is. Om de doos open te ritsen kunt u gebruikmaken van het lipje bij de pijl aan de zijkant van de doos.

Klaar voor de toekomst

Met het nieuwe Fulfillment Center is Mediq klaar voor de toekomst. Het warehouse voldoet aan alle moderne wet- en regelgeving en er is een enorme slag geslagen op het gebied van duurzaamheid.

Meer weten

In de informatiefolder vindt u uitgebreide informatie over het nieuwe Fulfillment Center.
Benieuwd naar hoe een bestelling wordt verwerkt? Klik hier.


Nieuws verhuizing Bleiswijk

Uw bestelling is verpakt in een andere doos die steviger is en in hoogte op maat wordt afgesneden. Zo zijn we er zeker van dat alle medische hulpmiddelen in goede staat bij u aankomen. Bovendien dragen de nieuwe dozen dragen bij aan een groener transport. 


Nadat u een bestelling heeft geplaatst, wordt deze direct doorgezet naar ons nieuwe Fulfillment Center in Bleiswijk. Hier wordt uw bestelling volledig automatisch verwerkt. Als al uw hulpmiddelen zijn verzameld, wordt de doos op de juiste hoogte gevouwen en gesloten. Hierdoor is er geen opvulmateriaal meer nodig en is de doos niet onnodig groot en passen meer dozen in een bezorgauto. 
Benieuwd naar hoe een bestelling wordt verwerkt? Klik hier.