{{Message}}
 • Klantenservice groep

  Samen met mediq combicare

  Wij denken graag verder dan het leveren van medische hulpmiddelen. Wij denken in oplossingen. Samen met uw behandelaar. Samen met uw zorgverzekeraar.
  En samen met U!

  Lees meer
 • verpleegkundige

  Goede en passende zorg voor u

  Goede en passende zorg staat immers nooit op zichzelf maar ontstaat altijd samen met anderen. Al onze medewerkers denken graag met u mee over wat in uw situatie de beste oplossing is. 

Samen met Mediq CombiCare

Bij alles wat Mediq CombiCare doet, staat u als klant centraal. Wij willen dat u snel beter wordt, dan wel zo goed mogelijk leert omgaan met de nieuw ontstane situatie. Daarvoor leveren wij de medische hulpmiddelen die u nodig heeft, rechtstreeks bij u aan huis. Zodat u verder kan met uw leven. Al onze medewerkers denken graag met u mee over wat in uw situatie de beste oplossing is. Dat doen onze gespecialiseerde medewerkers op de klantenservice, dat doen onze verpleegkundigen, maar dat doet ook onze receptioniste, onze inkoper en onze boekhouder. Want oprechte aandacht voor de klant, dat zit in ons DNA en anders dan dat zouden we niet willen en niet kunnen.

Mediq CombiCare denkt ook graag verder dan het leveren van medische hulpmiddelen. We hechten veel waarde aan de samenwerking met uw behandelaar en uw zorgverzekeraar. Optimale zorg staat immers nooit op zichzelf, maar is altijd samen met anderen. Uw behandelaar kent u en kan bepalen wat u nodig heeft. Uw zorgverzekeraar is degene die de materialen kan vergoeden. Als onmisbare schakel in de gehele keten nemen wij graag verantwoordelijkheid. Wij verbinden ons met alle partijen en blijven zoeken naar innovatieve oplossingen. Op deze manier kunnen wij u de optimale service bieden en kan u verder met uw leven.